Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Bir binada veya bina katında, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere yarar olması mecburidir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Aynı zamanda kaçış yolu makroliği 180 cm’ den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve umum binaları merdiven kapı genişliği 120 cm’ den ensiz olanaksız.

üstıcı malzeme derunermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan Yangın Çıkış Kapısı mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı bilgi kaldırmak derunin sayfanın altında bulunan formu doldurarak tefsir bırakabilirsiniz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ahşap bapnın nanay olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page